Bijeenkomsten

Berichten

REGENBOOG-NAK GROEP BIJEEN IN ZEIST

Op zaterdag 5 mei 2012 was er een bijeenkomst van leden van de Regenboog-NAK groep in Zeist.

Ook waren er 2 broeders van het Apostolisch Genootschap aanwezig.  Na de ontvangst met koffie met gebak werd er druk met elkaar van gedachten gewisseld over allerlei onderwerpen.
Het is fijn te zien hoe Regenboog-NAK zich wereldwijd ontwikkelt. Bijvoorbeeld - na de gesprekken in Philadelphia/VSA - in Midden-Amerika, BraziliĆ« en Canada. In steeds meer landen blijkt het mogelijk te zijn voor paren van gelijk geslacht om een zegensgebed te ontvangen. Op de komende jeugddagen in Oberhausen - Noordrijn-Westfalen en Hamburg zal een Regenboog-NAK stand aanwezig zijn, waaruit blijkt dat onze groep nog niet overbodig is. Ook de vernieuwde Nederlandse flyer zal beschikbaar zijn op  www.regenboog-nak.nl
Ondanks het regenachtige weer werd besloten om - gewapend met paraplus - een stadswandeling te maken. Een broeder vertelde onderweg over de bezienswaardigheden. We gingen langs de herdenkingsmonumenten in het Walkartpark, het Gemeentehuis, de gebouwen van de Evangelische Broedergemeente (Hernhutters), Slot Zeist en een aantal fraaie huizen.  Na terugkomst was er een drankje met een hapje en begon de keukenprins met de warme hap. Na deze heerlijke maaltijd te hebben genuttigd, ging ieder weer zijns weegs. Hartelijke dank voor deze geslaagde dag gaat uit naar de organiserende broeders.
Afgesproken is dat de volgende bijeenkomst plaats zal vinden op zaterdag 4 mei 2013 in Amsterdam, waar deelgenomen zal worden aan een herdenking van onder andere in de 2e Wereldoorlog vermoorde  homoseksuele mensen.